Ingrediente
- peste, file
- 4 linguri de ulei masline
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 1-2 morcovi
- rosii in bulion (amestecate cu usturoi)
- peste, file
- 4 linguri de ulei masline
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 1-2 morcovi
- rosii in bulion (amestecate cu usturoi)
- boabe de piper
- 2 foi de dafin
- cimbru, sare, piper macinat, verdeata tocata pentru presarat
- 2 foi de dafin
- cimbru, sare, piper macinat, verdeata tocata pentru presarat
Pestele intai se dezgheata/se usuca & se sareaza, pipereaza, apoi pe tigaie pana se rumeneste un pic.
Legumele se calesc + putina apa pt inabusit. Se sareaza, pipereaza.
In tava de cuptor se pune stratul de legume apoi pestele. Se pune sosul de rosii, pe alaturi boabele de piper, dafinul, cimbrul.
Se acopera tava cu o folie de aluminiu, la cuptor 45 min foc mare 190 C (se vor inmuia).
Dupa aceea se da folia la o parte si se mai tine la cuptor pana ce se rumeneste pestele.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu