sâmbătă, 11 octombrie 2014

"Staff chicken curry"



O nouă variație de chicken curry (tocană picantă), care are nevoie de:
* piept de pui 500g
* condimente: mentă, 1/2 lg chimen măcinat, 1 lg garam masala, 1 lg ghimbir măcinat, chili, 1 lg usturoi pisat, curry, sare
* plante: coriandru
* legume: 1 ceapă medie, 1 ardei gras, 3 cartofi, 3 ardei iuți, 4 roșii
* supă de pui (sau apă fierbinte cu Secretul gustului de găină) - 1 pahar

(unde n-am pus cantități, se poate pune după ochi sau după cum se vede în filmuleț)

Pașii pe scurt:
1) 2 Lg de ulei, se ard pe foc, se adaugă ceapa mărunțită, se călește
2) Se adaugă sare și curry
3) Puiul tăiat bucățele
4) Ardeii iuți bucățele, usturoiul & ghimbirul
5) Cartofii, garam masala, chimen & coriandru
6) Praful de chili & supa
7) Menta pisată & ardeii grași bucățele
8) Se adaugă roșiile
9) La sfârșit încă o dată coriandru

Rezultatul meu:

Link rețetă originală: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu