sâmbătă, 16 mai 2020

Noodles la borcan (Nadia Hussein)

Se curăță usturoi, ceapă, se mărunțesc .
Se căles în ulei până se îngălbenesc, se mai adaugă alt tip de ulei dacă e cazul și pastă de chili (sau bulion și chili/harissa etc). Pasta trebuie sa fie "esență tare" pt că se pune abia o linguriță la un borcan.

Într-un borcan: o linguriță din "esență" + noodles (din orez) + partea proteică (pot fi diverse variante) . Se păstrează la rece, iar când se va mânca se toarnă apă fierbinte pt a-l realiza instant.

Varianta 1: bucăți de pui și mazăre + zeamă de lămâie deasupra și puțin mărar
Varianta 2: vită deshidratată și kimchi + ceapă verde și paprika 
Varianta 3: spanac congelat, ciuperci feliate + zeamă de lămâie și un ou crud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu