Ingrediente:
* 1 cutie de ton
* 5 ouă
* 1/4 pachet de unt (~50g ?)
* 1 lg muștar
* zeamă de lămâie
* piper, sare, pătrunjel pt ornament
* 1 cutie de ton
* 5 ouă
* 1/4 pachet de unt (~50g ?)
* 1 lg muștar
* zeamă de lămâie
* piper, sare, pătrunjel pt ornament
Se fierb ouăle, când devin tari se taie pe jumătate și se scot gălbenușurile.
Albușurile se păstrează pentru a fi umplute mai târziu, iar gălbenușurile se pisează. Tonul se pisează și el și se amestecă cu gălbenușurile până devine omogen. În continuare se adaugă untul topit și se amestecă. Apoi lingurița de muștar, zeama de lămâie, piper, sare.
Astfel omogenizat, conținutul se pune peste albușuri și se ornează cu pătrunjel deasupra.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu