Ingrediente:
* piept de pui taiat bucati mici
* 2 condimente: Creole seasoning + Roasted garlic and Herb
* 2 Lg unt
Pasi:
Se pun bucatile de pui intr-un vas si se marineaza "uscat" cu cele 2 condimente. Proportia de condimente este mai mult din Creole, si mai putin din Roasted. Se lasa pentru 1/2 ora.
Se pune la calit untul, la foc mediu, se asteapta pana cand se inchide la culoare si scoate aburi. Apoi se intind bucatile de pui si se lasa asa pana cand incep sa-si schimbe culoarea. Apoi se pot intoarce pe partea cealalta. Iar la sfarsit se amesteca impreuna si se servesc.
PS. ce contin condimentele (vezi si prima poza):
* Creole seasoning: sare, piper chili, piper rosu, paprika, dextroza, usturoi, zahar, ceapa..... intr-o proportie anume
* Roasted garlic & herb: sare, ceapa, piper negru, coriandru, patrunjel, usturoi "la cuptor", ulei de fl. soarelui, paprika, ...


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu