Ingrediente:
* 1,5 kg carne tocata de piept de pui
* 1-2 cepe
* 1 capatana usturoi
* 2 oua
* 1 cartof maruntit
* patrunjel, marar, sare, piper (optional: gharam masala, alte condimente - experiment)
* faina, ulei pt prajit
Important: ceapa, usturoiul, cartoful, patrunjelul si mararul se maruntesc fff subtiri eventual la robotul de bucatarie !
* 1,5 kg carne tocata de piept de pui
* 1-2 cepe
* 1 capatana usturoi
* 2 oua
* 1 cartof maruntit
* patrunjel, marar, sare, piper (optional: gharam masala, alte condimente - experiment)
* faina, ulei pt prajit
Important: ceapa, usturoiul, cartoful, patrunjelul si mararul se maruntesc fff subtiri eventual la robotul de bucatarie !
Se amesteca carnea tocata cu celelalte ingrediente, se fac forme mici rotunde, se tavalesc in faina si se prajesc la ulei incins. SAU: la cuptor, pe "uscat"
Ideea garnitura: http://pochifood.blogspot.ro/2014/06/tocana-de-cartofi-simpla.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu