Ingrediente:
* 600 g fasole pastai
* 3 rosii zemoase sau echivalentul in rosii in bulion
* 1 ceapa
* 1 Lg ulei
* 3-4 catei usturoi
* sare, piper, cimbru
Preparare:
* rosiile se decojesc prin oparire sau cu cutitul
* se taie pastaile de capete si se portioneaza bucati de 4-5 cm
* ceapa taiata bucati
* usturoiul se zdrobeste
Gatire:
* ulei + ceapa + praf de sare, se prajesc pana cand ceapa devine transparenta
* se adauga pastaile si 1/2 ceasca de apa, la clocotit 5 minute
* se adauga rosiile taiate si zeama lor + piper + chili + cimbru + oregano, foc mediu pana cand se inmoaie fasolea
* se stinge focul si se adauga usturoiul zdrobit
Servire: cu putina verdeata (patrunjel)
* 600 g fasole pastai
* 3 rosii zemoase sau echivalentul in rosii in bulion
* 1 ceapa
* 1 Lg ulei
* 3-4 catei usturoi
* sare, piper, cimbru
Preparare:
* rosiile se decojesc prin oparire sau cu cutitul
* se taie pastaile de capete si se portioneaza bucati de 4-5 cm
* ceapa taiata bucati
* usturoiul se zdrobeste
Gatire:
* ulei + ceapa + praf de sare, se prajesc pana cand ceapa devine transparenta
* se adauga pastaile si 1/2 ceasca de apa, la clocotit 5 minute
* se adauga rosiile taiate si zeama lor + piper + chili + cimbru + oregano, foc mediu pana cand se inmoaie fasolea
* se stinge focul si se adauga usturoiul zdrobit
Servire: cu putina verdeata (patrunjel)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu