marți, 4 noiembrie 2014

Ciulama de pui cu ciuperci

Ingrediente:
* 500g piept de pui
* ciuperci
* 2 Lg unt
* 1 Lg ulei
* 1 cana apa
* 2 cani lapte
* 2 Lg faina
* 2-3 catei de usturoi
* condimente: sare, piper, chili, garam masala, secretul gustului

Metoda:
Pieptul de pui se taie marunt, ciupercile se curata si se taie felii.
Unt + ulei se incing pe foc, apoi pieptul de pui se caleste 5 minute, adaugand praf de chili si garam masala (eventual si secr. gustului), amestecand.
Se scot bucatile si se pun pe foc ciupercile, pt 5 minute.
Se readuce pieptul de pui impreuna cu ciupercile + 1 cana de apa, la fiert 5 min.
Se amesteca faina cu laptele si se adauga la amestec, amestecand.
Se adauga si usturoiul pisat + alte condimente dupa gust (sare, piper), amestecandu-se pana cand sosul capata consistenta.

Se serveste cu garnitura: cartofi, piure, mamaliga, etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu