De aici, adaptat:Ingrediente:
* 1 ceapa
* 1/2 ardei
* 1 morcov mare
* 2 catei usturoi
* 1 dovlecel mic (150 gr)
* 200 gr porumb din conserva
* 2-3 cartofi
* 400 gr conopida (cam jumatate de capatana medie)
* 2-3 lingurite praf curry
* 1 lg sare
* 1/2 lg plina cu mustar
* supa de legume/pui
* chili pudra si piper negru
Preparare:
- Se toaca ceapa, usturoiul si ardeiul. Morcovul se taie rondele. Cartofii si dovlecelul se taie cuburi. Conopida se desface buchetele.
- In uleiul incins se pune ceapa, ardeiul si morcovii la calit. Cand se inmoaie ceapa se adauga curry, mustar, sare si usturoi. Se calesc inca 30 secunde.
- Se pun cartofii si conopida in oala si se toarna supa si apa peste. Se da focul la mediu si se fierbe cam 15-20 minute.
- Se aduga dovleceii si porumbul si se mai lasa 10 minute la fiert.
- Se pune jumatate din supa intr-un blender si se mixeaza. Crema se pune inapoi in oala, peste supa. Se amesteca.
- Se serveste cu chili pudra, piper si condimentat dupa gust. La cantitatea de curry pusa nu iese picant.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu