Ingrediente:
* 200 gr ciuperci
* 200 gr branza/cascaval
* 2 ardei grasi
* 2 legaturi ceapa verde
* 5 oua
* 5 Lg faina
* 1 pliculet praf copt (10 g)
* sare, piper
Mod de preparare:
Se toaca marunt ciupercile, se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.
Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se adauga faina stinsa in praful de copt, apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute.
* 200 gr ciuperci
* 200 gr branza/cascaval
* 2 ardei grasi
* 2 legaturi ceapa verde
* 5 oua
* 5 Lg faina
* 1 pliculet praf copt (10 g)
* sare, piper
Mod de preparare:
Se toaca marunt ciupercile, se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.
Se da branza/cascavalul pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei.
Se bat galbenusurile cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie.
Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se adauga faina stinsa in praful de copt, apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu