Ingrediente:
* legume: morcovi, ceapă verde și cozi, păstârnac, ardei gras verde & roșu, țelină
* fasole păstăi tăiată de capete
* borș (1 litru)
* verdeață: leuștean, pătrunjel, mărar
* roșii în bulion (1 cutie)
* vegeta / delikat (1 linguriță), cimbru, (opțional) puțin usturoi
Legumele se toacă mărunt și se fierb în apă. Când apa dă în clocot se adaugă fasolea. Se fierbe cel puțin 30 minute la foc mic.
(Borșul se fierbe separat până dă în clocot.)
După fierberea legumelor, se adaugă roșiile în bulion în prealabil mărunțite și borșul. Apoi vegeta, cimbrul și usturoiul pisat. După următorul clocot aproape că e gata.
Se taie verdeața și se adaugă la momentul porționării.
* legume: morcovi, ceapă verde și cozi, păstârnac, ardei gras verde & roșu, țelină
* fasole păstăi tăiată de capete
* borș (1 litru)
* verdeață: leuștean, pătrunjel, mărar
* roșii în bulion (1 cutie)
* vegeta / delikat (1 linguriță), cimbru, (opțional) puțin usturoi
Legumele se toacă mărunt și se fierb în apă. Când apa dă în clocot se adaugă fasolea. Se fierbe cel puțin 30 minute la foc mic.
(Borșul se fierbe separat până dă în clocot.)
După fierberea legumelor, se adaugă roșiile în bulion în prealabil mărunțite și borșul. Apoi vegeta, cimbrul și usturoiul pisat. După următorul clocot aproape că e gata.
Se taie verdeața și se adaugă la momentul porționării.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu