duminică, 10 august 2014

Chicken Karahi

Am preluat rețeta de aici:

Ingrediente:
* 1 kg pui (taiat in bucati mici)
* 1/2 kg rosii (taiate marunt)
* 3 ardei chilli (taiat felii)
* condimente: ghimber, sare, chili rosu, piper, garam masala
* ulei
* iaurt
* usturoi

Punem bucatile de pui in ulei, sarea si amestecam pana puiul devine usor auriu la culoare. Adaugam condiment de usturoi si rosiile maruntite. Amestecam pana cand apa de la rosii scade. Adaugam condiment de chilli rosu, piper, garam masala si lasam 5 minute la foc mic.
Apoi adaugam 2 linguri de iaurt si ardeii de chilli verde taiati felii. Lasam 5-10 min la foc mic si apoi acoperim cu capac.

P.S. Eu am servit cu orez basmati:-) Gustul este mildly spicy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu