luni, 25 august 2014

Suc de sfeclă roșie, măr și morcovi

Ingrediente:
* 3 morcovi mari sau 4 morcovi mici
* 1 sfeclă rosie medie
* 1 mar mare sau doua mai micute, din piata
* sucul de la o jumatate de lamaie sau o lime - pentru a preveni oxidarea nutrientilor din legume si mere
* (opțional) o bucatica de ghimbir in storcator, pentru a imbogati valoarea nutritiva si aroma sucului proaspat

1) Este foarte important sa beti sucul imediat dupa ce a fost stors, pentru a beneficia la maxim de calitatile nutritive. Il puteti eventual dilua cu apa plata sau filtrata, insa nu adaugati sub nici o forma zahar.
2) Sucul se bea pe stomacul gol, cu o ora inainte de micul dejun, pentru a lasa nutrientilor timp sa fie absorbiti prin intestinul subtire.

{{ sursa & detalii nutritive aici }}

PS:
1) gustul nu este tocmai delicios, însă e mult mai acceptabil proaspăt decât după ceva timp
2) blenderul trebuie să fie ceva mai puternic 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu