Ingrediente
– 2 oua
– 3 Lg de miere
– 1/4 ceasca de lapte
– o felie de paine neagra, fara crusta
– 2 cani de piure de cartofi dulci (din 2 cartofi de marimea unei cani)
– 1 lg de extract de vanilie
– 1/2 lg scortisoara
– 2 Lg nuci
– 2 Lg ghimbir maruntit
– 2 oua
– 3 Lg de miere
– 1/4 ceasca de lapte
– o felie de paine neagra, fara crusta
– 2 cani de piure de cartofi dulci (din 2 cartofi de marimea unei cani)
– 1 lg de extract de vanilie
– 1/2 lg scortisoara
– 2 Lg nuci
– 2 Lg ghimbir maruntit
Preparare:
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius (350 F)
Intr-un bol, bate ouale si adauga 3 linguri de miere, laptele si painea. Amesteca ingredientele cu ajutorul unui mixer pana cand compozitia se omogenizeaza. Adauga apoi cartofii dulci, vanilia si scortisoara si amesteca din nou.
Pregateste o tava, pe care sa asezi hartie speciala pentru copt. Toarna in tava compozitia de budinca si presara deasupra nucile pecan si ghimbirul macinat. Lasa budinca la copt timp de 25 de minute.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius (350 F)
Intr-un bol, bate ouale si adauga 3 linguri de miere, laptele si painea. Amesteca ingredientele cu ajutorul unui mixer pana cand compozitia se omogenizeaza. Adauga apoi cartofii dulci, vanilia si scortisoara si amesteca din nou.
Pregateste o tava, pe care sa asezi hartie speciala pentru copt. Toarna in tava compozitia de budinca si presara deasupra nucile pecan si ghimbirul macinat. Lasa budinca la copt timp de 25 de minute.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu