marți, 3 martie 2015

Mazare cu aripi de pui

Intai se face o supa simpla, cf. retetei supa cu fidea, in care fierb la inceput aripile de pui.

Ingrediente felul 2 (proportie pt 10 aripi):
* aripile de mai sus
* mazare (1 conserva/punga)
* 2 cepe
* 1 ardei gras
* 1 conserva rosii in bulion
* (optional) 1 morcov
* sare, piper, marar, 2 foi de dafin

Aripile fierte deja se prajesc in putin ulei, cu sare si piper. Se dau la o parte si se pun peste acel ulei ceapa & ardeiul gras (optional morcovul taiat rondele). 

Se adauga mazarea si putina supa. Se fierb astfel 30 min.

Separat se calesc rosiile in bulion si se adauga la celelalte cand mazarea devine fiarta + aripioarele, marar, frunze de dafin. Mai fierb astfel cateva minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu