![]() |
| 100 g ciocolata glazura e prea mult pt o suprafata atat de mica, iar ciocolata de deasupra umbreste tot gustul aluatului |
* 4 oua
* 8 Lg zahar
* 50 g unt
* 1 lg praf de copt
* esenta de vanilie
* 50 g mac (eu am pus mai putin)
* 1 lg ghimbir macinat
* 5 Lg faina
Glazura:
* < 100 g ciocolata cu lapte
* < 50 g unt
* 2 Lg frisca lichida
Oua + zahar mixate.
Se adauga untul topit si racit, esenta, faina + praf de copt + ghimbir, macul.
Compozitia se toarna in tava, la cuptor preincins la 180 C (350 F) se coace timp de 20-25 min.
Glazura: untul + frisca pe foc pana cand se topeste untul .
Se ia de pe foc si se pune ciocolata maruntita, amestecand pana la topire. Se toarna deasupra prajiturii.


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu